fbpx
x
Мени

Завршен извештај на проектот за одговорни медиуми и законодавни реформи во медиумската сфера

Основната намера на ЦРМ беше преку овој проект даде свој придонес во развојот на слободен, демократски и плурален медиумски сектор во Република Македонија. Тригодишните активности се одвиваа во рамките на две основни компоненти: правна програма и професионализација на новите медиуми.