fbpx
x
Мени

Водич за волонтирање

Со овој водич сакавме волонтирањето да го направиме повидливо да го зголемиме нивото на информираност, да ја подигнеме јавната свест за значењето и важноста на волонтерската пракса и да отвориме нови можности за волонтирање. Тоа не значи дека е непроменлив. Напишан е за да се менува и дополнува, како што волонтирањето во Македонија ке се […]