fbpx
x
Мени

Прирачник на Меѓународниот Волонтерски Сервис

Уште од почетокот на движењето, волонтерите биле водени од желбата да дадат позитивен придонес во општествата денес, стремејќи се кон мирни и праведни животни услови преку заедничка работа.