fbpx
x
Мени

Si të arrihen deri te e-informacione nga vetëqeverisja lokale ?

Disa nga parimet themelore të qeverisjes demokratike në nivel lokal janë të qenët të hapur dhe pjesëmarrja. Qytetarët kanë të drejtë ti marrin të gjitha informatat me karakter publik që i posedojnë institucionet publike. Duke i ndjekur përvojat ndërkombëtare, ku qytetarët kanë një rol qendror në institucione, projekti “Qytetari në rend të parë” ka për […]