fbpx
x
Мени

Граѓаните и новинарите за професионалноста во медиумите

Оваа публикација е дел од проектот „Истражувачко новинарство – чувар на демократијата и човековите права“ кој е финансиран од Европската Унија и кофинансиран од Британската амбасада во Скопје, a го имплементираат Центарот за управување со промени и Институтот за човекови права. Генералната цел на овој проект е јакнење на медиумите и граѓанските организации и овозможување […]