fbpx
x
Мени

Годишен извештај на коалицијата С3ПМ3-(2016)

Во текот на 2016 година, Коалицијата СЗПМЗ не бележи напредок во однос на подобрувањето на состојбите со сексуалните и здравствените права на маргинализираните заедници, вклучително и заштитата од дискриминација и насилство. Со оглед на тоа што во 2016 година се организираа парламентарни избори и земјата се наоѓаше во политичка криза, можностите за застапување за подобрување […]