fbpx
x
Мени

Годишен извештај за криминалот од омраза во 2016 година.

Севкупната цел на овој проект е да придонесе за изготвување на ефективни и одржливи механизми на владеење на правото и правен систем што ќе ги штити правата на сите граѓани(к)и. Во таа насока, ОБСЕ продолжи да им помага на националните чинители во усвојувањето и кроењето на подобрувањата на законодавството што ги регулира злосторствата од омраза […]