fbpx
x
Мени

Lidhja që Мungon? Zhvillimi dhe Funksionimi i Dialogut Civil në Ballkanin Perëndimor

Ky studim zhvillohet në vazhdimësi të përpjekjeve të BCSDN-së për t’iu ofruar aktorëve kryesorë lokalë dhe atyre ndërkombëtarë, e sidomos institucioneve të BE-së, analiza dhe rekomandime në lidhje me zhvillimin e shoqërisë civile në Ballkan duke u përqendruar tek roli i saj në kuadër të integrimit në BE. Pra, ky studim bazohet në gjetjet e […]