fbpx
x
Мени

Нечесни одредби во потрошувачките договори

Ова се неколку многу важни правила при склучување на договори и во случаите кога има нечесна одредба во договорот: – Секогаш внимателно прочитајте ги договорните одредби што се однесуваат на вашите права и обврски – Договорот мора да биде напишан со едноставен и разбирлив јазик. – Комуницирајте во писмена форма По писмен пат побарајте дополнително […]