fbpx
x
Мени

Патеки во младинската работа

Публикацијата „Патеки во младинската работа: препознавање, професионализација и стандардизација“ претставува преглед на европските, регионалните практики и практиките во областа на младинската работа во Република Македонија. Намерата е публикацијата да послужи како ресурс на сите засегнати страни како што се државните и јавни институции кои ги креираат и спроведуваат политиките за млади и граѓанските организации кои […]