fbpx
x
Мени

Законите во медиумската сфера предизвик за слободата на медиуми

Центарот за развој на медиуми (ЦРМ), со финансиска поддршка на Фондацијата Отворено општество Македонија (ФООМ), подготви документ за ефектите од новата законска регулатива во сферата на медиумите во Република Македонија, една година по стапувањето во сила на новите закони. Со овој документ ЦРМ сака да поттикне јавна дискусија за квалитетот на медиумските закони, за нивното влијание врз […]