fbpx
x
Мени

Ndihma juridike pa pagesë – sfidat dhe zgjidhjet

Kanë kaluar 8 vjet nga implementimi i Ligjit për ndihmë juridike pa pagesë, por megjithatë ende ka dilema se sa është efektiv ky ligj dhe sa nga qytetarët e shfrytëzojnë të drejtën e këtij ligji. Me shpresë se kjo analizë do të jetë burim informacionesh për qytetarët dhe opinionin e gjerë, jemi munduar të sjellim material që do të […]