fbpx
x
Мени

Подобрување на квалитетот на програмите за лекување зависности од дроги во Скопје

Овој документ е резултат на иницијативата за унапредување на квалитетот на програмите за лекување зависности од дроги во Македонија, преземена од Здружението ХОПС – Опции за здрав живот Скопје и Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“. Целта на иницијативата е да се анимираат лицата што се лекуваат од зависности од дроги самостојно да почнат да ги застапуваат […]