fbpx
x
Мени

Капитулација, конфузија, отпор – Социјален капитал на македонскиот средношколец

Младински образовен форум Оваа студија нуди анализа на младинските политики во Македонија и перцепциите на средношколците во земјата за нивниот социјален капитал. Публикацијата цели да ја утврди и промовира позицијата на средношколците во научниот и политичкиот дискурс, за мислењата на учениците да бидат чуени и земени предвид од институциите, а препораките од епириската судрија ќе […]