fbpx
x
Мени

Топ 10 начини како да бидете безбедни online како потрошувач

Интернетот ни нуди огромен спектар на можности и избор. Лесно можеме да се поврземе и да комуницираме со семејството и пријателите од целиот свет, да го извршиме нашето неделно пазарување и да го спроведеме плаќањето на нашите сметки со еден клик, заштедувајќи време и пари. Сите овие активности на некој начин ги користат нашите лични […]