fbpx
x
Мени

Анализа на работењето на информативните интернет страници

Во рамките на истражувањето на интернет порталите и информативните сајтови беше изведена анализа од неколку аспекти кои вклучуваа: деск анализа фокусирана на функционалностите, типот на содржините и начинот на комуникација, теренски прашалник насочен кон утврдување на капацитетите на самите организации кои стојат зад поратилете и информативните сајтови како и нивните политики на уредување и управување […]