fbpx
x
Мени

Не говор на омраза

Видео клип кој е направен од страна на СППМД за време на проектот Hate Fighters Work Plan 2016 кој е финансиран од страна на European Youth Foundation, Council of Europe Овој клип произлезе од страна на младите кој учествуваа на креативната работилница за Hip – Hop .