fbpx
x
Мени

Анализа на состојбата на лицата со физичка попреченост во Република Македонија

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија во рамките на проектот ,,Поддршка од граѓанското општество кон политиките за социјална кохезија и различностите” поддржан од Британската амбасада во Македонија подготви, Анализа на состојбата на лицата со физичка попреченост во Република Македонија. Анализата ги содржи наодите од истражувањата за потребите за промени на лицата со физичка […]