fbpx
x
Мени

Исхраната и семејството – сезона есен

,,Прехранбената есенска кошница”претставува збир на прехранбени производи во сезоната есен потребни за правилна исхрана на четиричлено семејство. Прехранбената кошница во сезоната есен се карактеризира според богатата понуда на зголемен асортиман на свеж зеленчук и овошје.Прехранбената кошница има за цел на потрошувачите да им овозможи правилен извор и асортиман на прехрамбени производи, според физиолошките потреби за […]