fbpx
x
Мени

Еколошка бомба демнее над велешани

Фондацијата за локален развој и демократија „Фокус“ – Велес во соработка со новинари изработи еколошко – истражувачка приказна, како дел од проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“ поддржан од Европската Унија преку Инструментот за поддршка на граѓансото општество, Акција 2014 за градење на капацитети на граѓански организации и слобода на медиуми, на Центарот за еколошка […]