fbpx
x
Мени

Politika për barazi gjinore – perceptimi i efikasitetit dhe transparencës

Republika e Maqedonisë kremtoi 20 vjetorin e pavarësisë së saj, e me këtë rast ajo festoi edhe përpjekjet 20 vjeçare për të ndërtuar një shoqëri demokratike dhe të barabartë. Shoqëri në të cilën të gjithë qytetarët janë të barabartë para Kushtetutës dhe ligjeve, në dokumentet e shkruara, por edhe në praktikë, pavarësisht nga përkatësia e […]