fbpx
x
Мени

Правичност за ретки болести

Флаер со клучни препораки за правичност за лицата со ретки болести преведен од флаерот на Европската Организација за ретки болести.

10 години ЖСП

Брошура по повод дест години постоење на здружението. Опис на главни активности, изјави и приказни од семејства и пациенти, институции, доктори, фармацевтски претставници …