fbpx
x
Мени

ПОВИК ЗА АД-ХОК ГРАНТОВИ [ЦМ-АДХ-02]

Цивика мобилитас објавува повик за доделување ад хок грантови [ЦМ-АДХ-02] на граѓанските организации кои преземаат итни активности за справување со кризата предизвикана од КОВИД-19.
1 / 5

активности од граѓанските организации поврзани со COVID-19

Цивика мобилитас на оваа страна редовно ќе ги објавува активностите на граѓанските организации кои произлегуваат од кризата. Ги повикуваме сите организации кои делуваат во овие моменти, да ги споделат нивните активности.
2 / 5

Известување

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) на 11 март ја затвори канцеларијата согласно препораките на Министерството за здравство. Одложени се и сите настани планирани за овој период во програмата Цивика мобилитас.
3 / 5

Соработката во фокусот на новиот број на „Граѓаните за промена“

„Граѓаните за промена“ во фокусот ја има соработката на граѓанските организации која е во основата на нивното постоење и функционирање.
4 / 5

ПОВИК ЗА МАЛИ ГРАНТОВИ [ЦМ-МАК-02]

Овој Повик за предлози нема одреден краен рок. Сепак, земајќи го предвид периодот на спроведување на програмата Цивика мобилитас и времетраењето на грантот, овој Повик за предлози ќе биде отворен до 30 јуни 2022 г.
5 / 5

Настани

Вести

Видео ресурси