fbpx
x
Мени

Прелиминарна временска рамка

Ве молиме имајте предвид дека оваа временска рамка може да се промени. Цивика мобилитас ги поттикнува апликантите редовно да ја проверуваат оваа веб-страница за навремено информирање за сите промени.

 

Датум
Отворање на повикот за предлози 18 септември 2015 г.
Информативна сесија бр. 1 – х. Стоун бриџ, Скопје 11:00ч, 25 септември 2015 г.
Информативна сесија бр. 2 – МЦМС, Скопје 11:00ч, 5 октомври 2015 г.
Информативна сесија бр. 3 – МЦМС, Скопје 11:00ч 14 октомври 2015 г.
Краен рок за поднесување на пријави 19 октомври 2015 г., 16.00 ч.
Одлука на Комисијата за избор на грантови октомври/ноември 2015 г.
Известување за доделени грантови и за одбиените пријави ноември 2015 г.
Преговори и потпишување договори декември 2015 г.