fbpx
x
Мени

Информативни сесии

Цивика мобилитас ќе одржи најмалку две информативни сесии за овој повик за предлози.

Датум
Информативна сесија бр. 1 – х. Стоун бриџ, Скопје 11:00ч, 25 септември 2015 г.
Информативна сесија бр. 2 – МЦМС, Скопје 11:00ч, 5 октомври 2015 г.
Информативна сесија бр. 3 – МЦМС, Скопје 11:00ч 14 октомври 2015 г.