fbpx
x
Мени

Прелиминарна временска рамка

Повикот за предлози за мали акциски грантови, реф. бр. ЦМ-МАК-01 е отворен од 17 август 2015 година и ќе трае до 30 јуни 2017 година. Концепти може да се поднесат во кое било време во периодот меѓу овие два датуми.

Датумите и локациите на регионалните форуми и другите настани на кои ќе се информира за повикот ќе бидат редовно објавувани на оваа веб-страница.

Комисијата за избор на мали грантови ќе одлучува на квартално ниво.