fbpx
x
Мени

Прелиминарна временска рамка

Ве молиме имајте предвид дека оваа временска рамка може да се промени.

Цивика мобилитас ги поттикнува апликантите редовно да ја проверуваат оваа веб-страница.

 

Датум
Отворање на повикот за предлози 27 ноември 2015 г.
Информативни сесии 7-11 декември 2015 г.
Краен рок за поднесување пријави 15 јануари г., 16.00 ч.
Проверка на административен квалитет и подобност јануари 2016 г.
Одлука на Комисијата за избор на грантови март 2016 г.
Известување за доделени грантови и за одбиените пријави март 2016 г.
Преговори и потпишување договори март 2016 г.