fbpx
x
Мени

Прашања и одговори

Линијата за поддршка на Цивика мобилитас им е на располагање на потенцијалните апликанти за прибирање и одговарање прашања поврзани со овој повик за предлози.

Прашањата може да бидат поднесени на helpdesk@civicamobilitas.mk, и треба во предметот на пораката да го содржат референтниот број за овој повик (ЦМ-ИНС-02) најдоцна до 5 јануари 2016 г.

Цивика мобилитас ќе објави одговори на сите прашања, не подоцна од 5 календарски денови пред крајниот рок на овој повик на оваа веб-страница.

Цивика мобилитас ги поттикнува апликантите редовно да ја следат нејзините веб-страница и Фејсбук страница, за да бидат навремено и соодветно информирани за најновите прашања и одговори.