fbpx
x
Мени

Информативни сесии

Цивика мобилитас ќе одржи неколку информативни сесии за овој повик за предлози. Распоредот за овие информативни сесии е:

 

Град Локација Датум Време
Тетово Национална институција Центар за култура “Иљо Антески – Смок“ 09 декември 2015 12 часот
Прилеп Градска библиотека „Борка Талески“ 10 декември 2015 11 часот
Кавадарци Јавна општинска установа Дом на култура „Иван Мазнов – Климе“ 10 декември 2015 15 часот
Кочани Општина Кочани 11 декември 2015 12 часот
Скопје Општина Аеродром 22 декември 2015 11 часот

 

Ве молиме редовно следете ја оваа веб-страница на Цивика мобилитас за да бидете информирани за евентуалните промени во бројот, локацијата или датумот на овие информативни сесии.