fbpx
x
Мени

Прелиминарна временска рамка

Ве молиме имајте предвид дека оваа временска рамка може да се промени.

Цивика мобилитас ги поттикнува апликантите редовно да ја проверуваат оваа веб-страница за навремено информирање за сите промени.

 

Датум
Отворање на Повикот за предлози 10 декември 2014
Информативни сесии 15-19 декември 2014
Краен рок за поставување прашања до линијата за поддршка 10 јануари 2015
Краен рок за одговор на прашањата од линијата за поддршка 16 јануари 2015
Краен рок за поднесување пријави 26 јануари 2015
Почеток на административната проверка 27 јануари 2015
Одлука на Комитетот за избор на грантови 27 февруари 2015
Известување за доделени грантови и за одбиените пријави 5 март 2015
Преговори и потпишување договори 5-25 март 2015