fbpx
x
Мени

Информативни сесии

Цивика мобилитас ќе одржи неколку информативни сесии за овој повик за предлози. Прелиминарниот распоред за овие информативни сесии е:

 

Град Локација Датум Време
Струмица хотел Илинден 15 декември 2014 11 часот
Штип хотел Оаза 16 декември 2014 11 часот
Делчево општина Делчево 16 декември 2014 14 часот
Скопје хотел Холидеј Ин 17 декември 2014 10 часот
Битола хотел Милениум 18 декември 2014 11 часот
Струга хотел Дрим 19 декември 2014 11 часот
Гостивар хотел-ресторан Греен центер ХИЛТОН 19 декември 2014 14 часот

 

Ве молиме редовно следете ја оваа веб-страница на Цивика мобилитас за да бидете информирани за евентуалните промени во бројот, локацијата или датумот на овие информативни сесии.