fbpx
x
Мени

Прелиминарна временска рамка

Ве молиме имајте предвид дека оваа временска рамка може да се промени.

Цивика мобилитас ги поттикнува апликантите редовно да ја проверуваат оваа веб-страница за навремено информирање за сите промени.

 

Датум
Отворање на повикот за предлози 21 април 2015 г.
Краен рок за поставување прва група прашања 26 април 2015 г.
Краен рок за одговори 30 април 2015 г.
Информативна сесија 7 / 8 мај 2015 г.
Краен рок за поставување на втора група прашања 10 мај 2015 г.
Краен рок за одговори на прашањата 15 мај 2015 г.
Краен рок за поднесување на пријави 20 мај 2015 г., 16.00 ч.
Административна и проверка за подобност 22 мај 2015 г.
Одлука на Комисијата за избор на грантови 30 јуни 2015 г.
Известување за доделени грантови и за одбиените пријави јули 2015 г.
Преговори и потпишување договори јули 2015 г.