fbpx
x
Мени

Информативни сесии

Цивика мобилитас ќе одржи една информативна сесија за овој повик за пријави, на 5 мај 2015 г. од 13.00 часот, во Младинскиот културен центар (МКЦ) во Скопје.

Ве молиме редовно следете ја оваа веб-страница на Цивика мобилитас за да бидете информирани за евентуалните промени во бројот, локацијата или датумот на овие информативни сесии.