fbpx
x
Мени

Информативни сесии

Цивика мобилитас ќе обезбеди информации за овој Повик за предлози како дел од регионалните форуми за соработка „Твој простор, твој глас“ и за време на други настани.

Датумите и локациите на регионалните форуми се достапни на https://civicamobilitas.mk/mk/komponenti/1/regionalni-forumi