fbpx
x
Мени

Прашај ја Цивика

Опцијата – Прашај Ја Цивика ви овозможува да поставите прашање кон Civica Mobilitas. (Слика бр.12). Пред да поставите прашање, може да проверите во прашања и одговори кои се достапни и видливи за сите и да видете доколку тоа прашање е веќе поставено и одговорено.

Слика 12

slika12

Во наслов на тикет може да го ставите предметот на прашањето, а во долниот дел да го пишете прашањето кое сакате да го поставите (Слика бр.13). Откако ќе биде одговорено прашањето од страна на администраторот, ќе ви пристигне известување на меил.

Додади прашање

Мора да се најавите за да ја видите оваа страна. Најави се