fbpx
x
Мени

Завршна конференција по ЕУ Проект ВЖЕЗПТ

Контакт: antico@t.mk; wci.antiko.mk@gmail.com

Локација: Холидеј Ин Скопје

Завршна конференција по Европскиот проект „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“.