fbpx
x
Мени

Завршен настан

На ден 28,02,2018 во Стара Чаршија-Менада ќе се одржи завршниот настан од Проектот „Млади во Акција-Паралелен живот. Се покануваат сите млади кои сакаат да замат учество на настанот да се пријават на настанот до 27.02.2018 до 12 часот на меил адресата: nvo.ergos@gmail.com