fbpx
x
Мени

Запознавање со новата е-платформа на програмата Цивика мобилитас, 05 мај 2017

Контакт: +389 2 32 32 290

Локација: Онлајн

Термин: 05 мај 2017
Времетраење: 30 мин-1 час

Како дел од програмата на Цивика мобилитас, беше изработена Е-платформата која има за цел да ja зголеми и подобри употребата на информатички и комуникациски технологии (ИКТ) во промовирањето на работата, соработката, и развојот на ГО во Република Македонија. Оваа платформа е изградена за користење од страна на грантистите на ЦМ, како и за другите актери на граѓанското општество и нивните конституенти. Предвидено е оваа платфрома да се користи за соработка, истражување и развој, и за учење и споделување.

Вебинарот:

- ќе ви ги претстави новите функционалности на е-платформата на Цивика мобилитас
- ќе ви покаже како да ја користите е-платформата во вашата работа.

Регистрација: ве молиме пратете мејл со следниве податоци: име и презиме, име на организација од која доаѓате на elena.deskovska@deso.mk.