fbpx
x
Мени

Втора тркалезна маса во Штип

Контакт: antico@t.mk; wci.antiko.mk@gmail.com

Локација: Општина Штип

АНТИКО организира втора тркалезна маса во Штип наменета за споделување на информации - воспоставување на дијалог со засегнати страни за изнаоѓање на адекватни решенија за вклучувањето на жените на пазарот на трудот, со акцент на жените од немнозинските етнички заедници.