fbpx
x
Мени

Втора тркалезна маса во Куманово

Контакт: antico@t.mk; wci.antiko.mk@gmail.com

Локација: Кружна сала (Комитет) при Општина Куманово

АНТИКО организира втора тркалезна маса во Куманово наменета за споделување на информации - воспоставување на дијалог со засегнати страни за изнаоѓање на адекватни решенија за вклучувањето на жените на пазарот на трудот, со акцент на жените од немнозинските етнички заедници.