fbpx
x
Мени

Тркалезна маса 1

Контакт: 078267155

Локација: Куманово

Тркалезната маса е дел од проектот "Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот" кој го спроведува Женска граѓанска иницијатива Антико во партнерство со CARE Германија и Мултиетничко здружение Флоренс Најтингејл како локален партнер во проектот.