fbpx
x
Мени

трет модул: „Вовед во родово инклузивно буџетирање“ наменет за избраните мониторки и локални асистенти

Контакт: Соња Хаџи Николов, 071/245 384, zdruzenska@t.mk

Локација: хотел Порта Скопје

Акција Здруженска – Скопје