fbpx
x
Мени

ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА „ХУМАНА ПРИКАЗНА“ – премиера

Во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, оваа сабота, 07.12.2019-та година во 20 часот во МКЦ “Кино Фросина”, ќе се одржи премиерата на претставата “Хумана Приказна”.