fbpx
x
Мени

Супервизиска работилница

Контакт: 071 87 87 06

Локација: ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР МК АСПЕКТИ

Супервизиска работилница за прв и втор степен на тренинг гешталт група во редовен тренинг процес за Гешталт советување и психотерапија