fbpx
x
Мени

спроведување на обука за ЕЛС

Контакт: Фана Христовска, 071/ 240 809, fhristovska@yahoo.com и Анета Китевска, 078 344 904, akitevska@yahoo.com

Центар за климатски промени - Гевгелија