fbpx
x
Мени

Солистички музички концерт на Тони Пецанов во Дом на култура во Ново Село од 19 ч. и изложба на ликовниот уметник Ивана Горичова

Контакт: КУЛТ Транзен-Струмица

Локација: Културен Дом во Ново Село