fbpx
x
Мени

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017

Контакт: Јана Коцевска 075 299 877

Локација: Кино Култура и Мала Станица

Skopje Pride Weekend 2017 се одржува по четврти пат во Скопје. Овогодишниот Викенд е во организација на Коалицијата Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници и ЛГБТИ-Центар за поддршка при Хелсиншкиот комитет.