fbpx
x
Мени

Seminar

Контакт: Raif Bexheti/ Karolina Maksimovska

Локација: Mavrovo

Центар за едукација и Развој, во соработка со ХЕРА отвора повик за 4 учесници на летна школа за Сеопфатно сексуално образование.
Школата ќе се одржи во период од 10 до 13 јули, во хотел Бистра во Маврово, а уесниците теба да бидат на возраст од 16 до 24
На школата ќе бидат опфатени темите Род, Граѓански аспекти, Насилство, Задоволство, Врски и односи, Различност.
Сите заинтересирани да аплицираат во порака на фб страната на ЦЕД.
Рок за аплицирање 23.06.2017