fbpx
x
Мени

Семинар За Потреби и Очекувања На Компаниите

Драги студенти од сите универзитети и факултети - ВНИМАНИЕ!
Сакате повеќе информации за тоа како полесно до практична настава/обука?
Сакате да дознаете што бараат работодавците од Вас како дипломирани студенти?
Сакате практично искуство?
Одговор на сите овие прашања ќе најдете доколку го посетите нашиот настан на тема „Потреби и
очекувања на компаниите", како дел од проектот „Практична обука за
промени" спроведен од здружението за регионален развој БАЛКАН ЕКОНОМИК ФОРУМ.
На настанот ќе ги слушнете и одблизу ќе се запознаете со претставници на компаниите, а воедно и ќе добиете информации
кои ќе ви помогнат како полесно до практична настава/обука и како да ги усовршите вашите
вештини за да ги задоволите барањата на пазарот на труд.
Настанот ќе се одржи во петок, 6-ти октомври 2017 година од 12:00 до 14:00 часот во М6 Едукативен центар.