fbpx
x
Мени

Ретките болести на Скопски Маратон

Контакт: zivotsopredizvici@gmail.com

Локација: Скопје

Здружението на граѓани за ретки болести Живот со Предизвици ја продолжува традицијата на учество на Скопски Маратон и во 2017 година овој пат со заеднички сили со здружението ХАЕ Македонија во соработка со Скопски Маратон и групата Скопско Ноќно Трчањe. ХАЕ Македонија го одбележуваат денот на Хередитарен Ангиоедем под мотото – „Отекувам, но не се повлекувам – трчам!“.

Повеќе информации на линкот: http://challenges.mk/?p=4251